unknown error


Author
Message
bespalex
bespalex
New Member (26 reputation)New Member (26 reputation)New Member (26 reputation)New Member (26 reputation)New Member (26 reputation)New Member (26 reputation)New Member (26 reputation)New Member (26 reputation)New Member (26 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 17, Visits: 31
Hi:
This happened a few times already while monitoring quite lively log in real time, after certain unattended time I found the app in a hang state, the main window is black and the error box over it, but blank (see attached). Is there any log that can trace why is this happening? The log can reach a few dozen million rows in a couple of hours, memory issues?


LogViewPlus Support
LogViewPlus Support
Respected User (1.8K reputation)Respected User (1.8K reputation)Respected User (1.8K reputation)Respected User (1.8K reputation)Respected User (1.8K reputation)Respected User (1.8K reputation)Respected User (1.8K reputation)Respected User (1.8K reputation)Respected User (1.8K reputation)
Group: Moderators
Posts: 1.1K, Visits: 3.6K
Yes - probably memory issues.

We have seen this issue before when the process doesn't have enough resources to draw itself.  In this case, it looks like LogViewPlus is trying to show the error reporting dialog, but it can't.  The process has probably run out of memory.  For more information please see the Performance Profile section of the documentation.
bespalex
bespalex
New Member (26 reputation)New Member (26 reputation)New Member (26 reputation)New Member (26 reputation)New Member (26 reputation)New Member (26 reputation)New Member (26 reputation)New Member (26 reputation)New Member (26 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 17, Visits: 31
I have just got the error report sent, I hope you may be able to give me more insight. An hour and a half of running before the error today.
LogViewPlus Support
LogViewPlus Support
Respected User (1.8K reputation)Respected User (1.8K reputation)Respected User (1.8K reputation)Respected User (1.8K reputation)Respected User (1.8K reputation)Respected User (1.8K reputation)Respected User (1.8K reputation)Respected User (1.8K reputation)Respected User (1.8K reputation)
Group: Moderators
Posts: 1.1K, Visits: 3.6K
Thanks for the error report. 

The issue I received appears to be with the GetHDC call.  The issue is probably related to available memory, but I will look into the possibility that objects are not being disposed of correctly or created unnecessarily.
GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Similar Topics

Login

Explore
Messages
Mentions
Search