Display error - overlapping lines in the message column


Author
Message
Zoltan Kelemen
Zoltan Kelemen
New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 12, Visits: 44
When Grid View is set to show message detail, irrespective of which message size option is chosen, in some lines a strange overlap occurs

This does not happen on all lines, so I guess something in the content is triggering it.
I can send some samples, together with the pattern parser used, but I'd prefer to do that in private only.
LogViewPlus Support
LogViewPlus Support
Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)
Group: Moderators
Posts: 656, Visits: 2K
Hi Keli,

I have recently noticed this problem as well.  It is limited to lines which meet very specific criteria regarding size of message and number of highlights.

I have made some changes to the latest BETA release - v2.5.35 which should address this issue.  Can you please install the BETA and let me know if you are still having problems?

Thanks,

Toby
Zoltan Kelemen
Zoltan Kelemen
New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 12, Visits: 44
Yes, I'm afraid it's still happening in the beta as well.

Zoltan Kelemen
Zoltan Kelemen
New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 12, Visits: 44
It's also true that I usually have a bunch of highlights active at once.
LogViewPlus Support
LogViewPlus Support
Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)
Group: Moderators
Posts: 656, Visits: 2K
Thanks for letting me know. Can you send me the log lines which are failing along with the parser configuration and all of the highlight matches in the string?  If I can reproduce the issue locally - that should make it much easier to resolve.
LogViewPlus Support
LogViewPlus Support
Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)Forum Expert (925 reputation)
Group: Moderators
Posts: 656, Visits: 2K
Thanks for the sample log lines Keli.  They were a big help in narrowing down the problem.

We have just released LogViewPlus v2.5.36 as a BETA release which resolves these display issues.

Hope that helps.  Please let me know if you have any further questions or issues.

Toby


GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Similar Topics

Login

Explore
Messages
Mentions
Search